SENDER

/tvoj asistent u distribuciji/

Dohvati svoje narudžbe s web trgovine

Izlistaj narudžbe sa svog web shopa prema željenom datumu. Svi potrebni podaci (artikli, podaci o kupcu, plaćanju, dostavi…) generiraju se u jedinstveni bar kod za svaku pojedinu narudžbu.

Kontroliraj artikle prilikom pakiranja robe

Skeniranjem generiranog bar koda, komisioniraj artikle unutar pojedine narudžbe i eliminiraj faktor ljudske pogreške.

Ispiši prijevoznicu dostavne službe

Jednim klikom, bez obzira o kojoj se dostavnoj službi u RH radilo. Sender je povezan sa svima.

Pošalji link za praćenje

Sustav automatski šalje kupcu email s poveznicom za praćenje statusa isporuke narudžbe.

SENDER
u brojkama

dnevna ušteda na procesima obrade i slanja narudžbi

%

veća učinkovitost zahvaljujući automatizaciji procesa

zamijenjuje sate i sate logističko operativnih procedura

kontaktiraj nas

Povećaj učinkovitost svog poslovanja.

Započni odmah: 

CASE STUDIES

SENDER u praksi

Svoja poslovanja već su automatizirali mnogi web shopovi iz različitih industrija, mali i srednji poduzetnici, iz B2B i B2C segmenata.
Pročitaj kako je Sender unaprijedio njihovo poslovanje.

Mehrzer

Uz ukupno ostvarenih 1,5h uštede dnevno, tvrtka Mehrzer smanjila je broj reklamacija automatizacijom procesa skeniranja artikala prije dostave.

PROBLEM

Osim ručnog pretipkavanja narudžbi te unosa podataka u sustav dostavne službe, tvrtka Mehrzer imala je specifičnu situaciju. Zbog sličnosti u izgledu svojih proizvoda, prilikom pakiranja, nerijetko bi ih poslali na krivu adresu. Sve to dovodilo je do logističke noćne more.

RJEŠENJE UZ SENDER

Prilikom pripreme paketa za slanje, uvedeno je skeniranje bar koda sa svakog artikla čime je eliminiran faktor ljudske pogreške da se zapakira krivi artikl. Ukoliko su svi artikli za pojedinu narudžbu ispravni, sustav će automatski ispisati prijevoznicu dostavne službe koja se lijepi na paket. Na ovaj način je faktor ljudske pogreške da se u paket stavi krivi artikl u potpunosti eliminiran, što je dovelo do značajne ušteda vremena  prilikom obrade reklamacija kupaca kao i troškova koji su se generirali zbog vraćenih pošiljki.

Rox beauty

Otkad u svom poslovanju koriste Less, tvrtka Rox beauty uštedjela je čak 2h dnevno u raznim segmentima eCommerce poslovanja.

Problem

Tvrtka Rox beauty u prosjeku je dnevno trošila preko 2,5h na razne manualne procese. Oni su uključivali copy/pasteanje narudžbi, uvoženje podataka iz tablica, pretipkavanje u računovodstveni sustav te pripremu za slanje. Ručni unos podataka uzrokovao bi česte pogreške, što bi rezultiralo povratima paketa, reklamacija, storniranja računa itd.

Rješenje uz SENDER

Evidencija svih zaprimljenih narudžbi, slanje istih u računovodstvo i priprema za dostavu odsada su moguće u svega par klikova. Uz Sender, Rox beauty ukupno troši 10ak min. dnevno + 20 min. za unos u računovodstveni sustav. Uštedom od 2h dnevno tvrtka je ostvarila više vremena uz znatno veću učinkovitost.

Rox beauty

Otkad u svom poslovanju koriste Less, tvrtka Rox beauty uštedjela je čak 2h dnevno u raznim segmentima eCommerce poslovanja.

saznaj više

Tvoje vrijeme i resursi su ograničeni. Distribuiraj ih pametnije uz SENDER.

saznaj više

Provjeri i ostale pakete: